Merk


Kleur


Bouwjaar


Provincie


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij BruidOphalen.nl om deze Citroen Traction Avant trouwauto verhuur te huren voor uw bruiloft!

Omschrijving

Trouwauto: CitroŽn Traction Avant

Iedereen kent uit oude films van om en nabij de oorlog de karakterestieke lijnen van de Traction Avant.

De Traction Avant is van het bouwjaar 1952 en van het Type BN (Normale) uitgevoerd met een koffer. De "Normale" is de grote uitvoering, dus zeer geschikt voor trouwvervoer met extra in/uitstap- en beenruimte voor de achterpassagiers, niet te verwarren met het kleinere type BL (Legere of Sport) die zowel korter, minder hoog als minder breed is. Ook is er in de trouwauto voldoende ruimte voor een aantal bruidskinderen.

De stijl van de trouwauto geeft eigenlijk al aan dat je gereden moet willen worden, de Traction Avant wordt dan ook altijd bestuurd door een ervaren chauffeur.

Vraag nu ook een offerte aan >>>>>

Verhuurder

BruidOphalen.nl

Bekijk nu alle Trouwauto's van BruidOphalen.nl die via CitroŽn-Traction.nl worden aangeboden. Klik hier voor het complete overzicht.

TrouwTip

Verzeker je mooiste dag! Klik hier voor meer informatie over een voordelen van een Trouwverzekering.

Tags

Citroen, 1952, Zwart, Bruiloft, BruidOphalen.nl, Europees, Klassiek, Oldtimer
| Disclaimer | Privacy | Links | Hier adverteren? Betaal uitsluitend voor resultaat! | © 2004-2023 PrepaidLeads.org |

CitroŽn-Traction.nl is een onderdeel van PrepaidLeads. De online marktleider van Nederland & BelgiŽ in het genereren van leads voor de trouwautoverhuurbranche.